Invitasjon til årsmøte 2013

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn innkaller til Generalforsamlinger og faglig program på Thon Hotel Lofoten, Svolvær 7.-10.mars 2013. Påmeldingsfrist til arrangementet er satt til onsdag 23.januar.

 

Det faglige programmet for vask består i år av flere interessante innlegg. Tom Pedersen fra Roderik:Jako vil ta for seg et tema som dessverre er meget relevant for flere vaskerier: Forbruk av vann, badnivå og sammenhengen med støv, lo og gråning på tekstiler.

I tillegg skal Ingrid Stavang fortelle om Nor Tekstil sin satsning på fagopplæring, Karstein Bertheussen fra Berendsen Tekstil Service har innlegg om samfunnsansvar og Leif Belsvik skal fortelle om risikovurdering.

 

Det er også lagt opp til sosiale aktiviteter. Torsdag kveld har vi lagt opp til Get Together Party på Riksheims Fiskebruk i Henningsvær. Fredag kveld blir det festaften, med velkomstcocktail, prisutdelinger, festmiddag, kaffe/avec, bar og dans til ut i de små timer. 

 

Se for øvrig vedlagt program med informasjon om priser og påmeldingsskjema.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no