Kurs i Vaskeriteknikk for vekst- og attføringsvaskerier og sykehjemsvaskerier

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer til kurs i Vaskeriteknikk, tilpasset vaskerioperatører på vekst- og attføringsvaskerier og sykehjemsvaskerier med hensyn til vaskerihygiene med fokus på håndtering av privat beboertøy. Kurset holdes på Trigger, Askøy, 25.-26.februar 2014. Påmeldingfristen er 12.februar 2014.

 

 
Deltagerne skal få kjennskap til hvordan vaskeriet skal sikre smittevernet for tøy og personalet på vaskeriet. Det innebærer å sikre hygienisk rent tøy ut til kunde (helseinstitusjonen) og sikre smittevernet for personalet iht. Arbeidstilsynets forskrift om biologiske faktorer på arbeidsplassen.
 
 
Bransjestandarden omfatter krav om desinfeksjon av privat beboertøy og prydtekstiler. Kurset vil ha fokus på hvordan kravet kan tilfredsstilles i praksis med gjennomgang av metoder for desinfeksjon og doseringssystemer som tilfredsstiller kravene i bransjestandarden. Det vil også bli presentasjon av logistikk- og merkesystemet som Sula Bedriftsteneste bruker for privat beboertøy og leietøy.
 
 
For mer informasjon og påmelding, vennligst se vedlagt invitasjon.
 

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no