Årskonferanse og generalforsamling 2018

Norsk Renseri- og Vaskeriforening og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn inviterer til årskonferanse med generalforsamlinger på Sola Strand Hotel utenfor Stavanger 8.-10.mars 2018. Påmeldingsfrist til arrangementet er satt til 22.februar 2018.

 

Programkomiteen har satt sammen et program som vi tror vil falle i smak, med en blanding av faglig innhold, mingling og opplevelser. Årskonferansen startes med NVK sin generalforsamling torsdag kl.17. Deretter tar vi buss til Stavanger og Norsk Oljemuseum for omvisning med etterfølgende femretters middag på Bølgen & Moi, vegg i vegg med museet.

 

 

Fredag starter med bedriftsbesøk, der dere kan velge melllom besøk på det moderne produksjonsanlegget til Nortura Hå, Sandnes renseri eller Nor Tekstil sitt vaskeri på Forus. Både Nortura Hå og renseriet har begrenset antall plasser.

 

Etter lunsj er det presentasjoner fra Tekstilhögskolan i Borås, NVK, CINET og Norhand industri. Fredag kveld samles bransjen til den tradisjonsrike festmiddagen og prisutdelinger.

 

Lørdag er det ikke offisielt program, men det er mulig å ta utflukter til f.eks. Stavanger eller ved pent vær og godt føre - til selveste Prekestolen.

Det tradisjonsrike hotellet ligger idyllisk til på Sola strand. Området er ideelt for små utflukter og føling i fjæra. Vi håper du blir med oss på årskonferanse og generalforsamling 2018!

 

 

Påmelding skjer elektronisk: http://axacoair.se/go?v6zKSGhP

 

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kjetil Tvedt på e-post kjetil.tvedt@norskindustri.no eller telefon 928 20 508.

 

Program

 

Torsdag 8.mars

17:00 Generalforsamling NVK

19:00 Buss fra hotellet til Stavanger

19:30 Omvisning Norsk Oljemuseum

20:30 Middag Bølgen & Moi

23:00 Buss tilbake til Sola Strand Hotel

 

Fredag 9.mars

09:00 Bedriftsbesøk, velg ett av alternativene:

- Renseriet Sandnes

- Nortura Hå

- Nor Tekstil

11:30 Lunsj

12:30 Fagsesjoner:

- Gjenbruk av tekstiler v/Jonas Larson, forsker ved Tekstilhögskolan i Borås

- Presentasjon av undervisningsplan for RABC og bransjestandard for næringsmiddeltøy v/Jan Tore H. Gunnarsen, daglig leder NVK

- Våtrens og e-learning v/Leon Wenneckes, Secretary General CINET

14:00 The Future of laundry and dry cleaning v/Leon Wenneckes

14:30 Norhand industri v/eier Janne Vangen Solheim og daglig leder Dagfinn Neteland

15:30 Generalforsamling NRV

18:30 Apetittvekker, samt pris- og diplomutdelinger

19:00 Festmiddag på Sola Strand Hotel

 

Lørdag 10.mars

Frokost og utsjekking.

Rogaland kan by på en rekke naturopplevelser - hva med en tur til Prekestolen? Prekestolen er et overkommelig turmål dersom været tillater det. Evt. tur må organiseres privat.

 

NRV og NVK skal gjøre sitt ytterste for at alle skal kunne nyte noen avslappende, men også forhåpentlig faglig nyttige dager. Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige fellessamlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med deres kunder og forretningsforbindelser.

 

Priser

Full pakke kr 5.950,- (Get together torsdag, dagpakke og festmiddag fredag)

Get together torsdag og dagpakke fredag kr 4.950,-

Dagpakke og festmiddag fredag kr 4.950,-

Dagpakke fredag kr 2.450,-

 

Enkeltrom kr 1.435,- pr. rom pr. natt

Dobbeltrom kr 818,- pr. pers. pr. natt

 

Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn // Tykkemyr 1, 1597 Moss // Tlf: 69 31 35 02 - Fax: 69 31 35 25 // E-post: post@vaskeritilsynet.no